Kúpiť rotopéd – e-shop

Sprievodca výberom
rotopédov


Rotopéd  >  Na rotopede trénujú aj vrcholoví športovci

Na rotopede trénujú aj vrcholoví športovci

Aby vrcholoví športovci vydržali v bojoch o svetovej medaily, alebo majstrovské tituly, musí sa udržať vo vynikajúcej fyzickej kondícii. K tomu im pomáhajú aj fitness stroje.

A to sa týka hlavne športovcov v "pokročilom" športovým veku. Jeden z legendárnych hokejistov je známy fanatickým prístupom k tréningu a prím u neho hrajú práve rotopedy.

V rozhovore pre iDNES.cz povedal slávny hokejista.
"Bol som zvyknutý tráviť na ľade veľa času. Takže keď teraz toľko nehrám, snažím sa to doháňať. Minútu šliapem na najťažšie prevod, potom pauza. A potom znova, až si tie chýbajúce minúty nakoniec dôjdem. Vďaka tomu sa cítim dobre. Keby som nešliapal, tak na tom budem ďaleko horšie. Dúfam, že toho v ďalšom zápase využijem," hovoril veterán z Philadelphie po štvrtom zápase.

Rotopedy sú skvelým prostriedkom pre nabratie fyzickej kondície v každom veku!

Tip na "zlatý" rotoped

Našim športovcom prajeme zlaté medaily, vy si môžete dopriať krásny rotoped za skvelú cenu. Na obrázku je ergometrický rotoped s elektronickým ovládaním záťaže inSPORTline Jupiter SE.

Rotoped inSPORTline Jupiter Ergo SE

Zdieľajte článok



Odporúčame rotopedy






Ďalšie novinky

Ako často cvičiť na rotopéde?

Organizmus nie je dobre preťažovať a každodenný tréning sa môže vrátiť aj v podobe zdravotných problémov. Navyše je potrebné druhy športovania kombinovať.

Rotopédy s počítačom riadenou záťažou

Medzi najkvalitnejšie rotopédy patria tie s počítačom riadenou záťažou. V spojení s hrudným pásom a využitím rôznych HRC programov riadi váš tréning ako profesionálny tréner.

Moderné rotopédy v recenziách užívateľov

Hovoríte si, že by to chcelo zmodernizovať domácu posilňovňu, prípadne ju ešte len vybavujete? Rotopéd je základ. Pri jeho výbere vám môžu pomôcť skúsenosti užívateľov.

všetky novinky